Изберете SSCB - швейцарска надеждност и НЕНАДМИНАТО качество

Ако вече сте решили да съхраните стволови клетки при раждането на бебето си, вероятно се чудите, как да изберете биобанка за съхранението им

SSCB предоставя най-качествените и надеждни услуги по биобанкиране на стволови клетки от 2005-та година насам. Имаме няколко характеристики, които ни правят най-добрия избор за семействата.

ИСТИНСКА БИОБАНКА НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ

СОЛИДНА РЕПУТАЦИЯ И ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ

За повече от 17 години, успяхме да изградим безупречна репутация, а натрупаният опит ни позволява да предоставим най-качествената услуга, при оптимални условия.

НЕ СМЕ ПОСРЕДНИЦИ, А ИСТИНСКА БИОБАНКА

Разполагаме със собствени лаборатории, в които обработваме и съхраняваме пробите, без да възлагаме дейности на подизпълнители. Съхраняваме биологичния материал в Швейцария - най-доброто място за тази цел. Лабораторията ни винаги е отворена за посещения от клиентите и здравните власти.

СЕРТИФИКАТИ, КОИТО ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ

SSCB е единствена в Швейцария и една от 5-те частни банки за стволови клетки в света, които са акредитирани от NetCord-FACT. В рамките на Швейцария, ние сме единствената хибридна (публично-частна) биобанка за стволови клетки. Само по себе си, това е гаранция за качеството на нашата дейност, тъй като публичното банкиране е свързано с по-високи изисквания за безопасност и качество, в сравнение с изискванията към чисто семейното (частното) банкиране.

home_logo-Fact-conservazione-cellule-staminali-1-1.png

ВЕЧЕ НАД 10 ГОДИНИ, SSCB Е АКРЕДИТИРАНА ОТ NetCord-FACT

NetCord-FACT е най-реномираната акредитационна процедура при банките за стволови клетки от пъпна връв. Сертификатът гарантира пригодността на биологичния материал за лечение и се признава в цял свят. Самият акредитационен процес предполага изключително строг лабораторен контрол и се повтаря периодично.

GMP-СЕРТИФИКАТ

Сертификатът за добра производствена практика ни позволява да преработваме биологичния материал до нивото на високо-технологичен медицински продукт (advanced therapy medicinal product/ATMP) за клетъчна терапия.

Progetto-senza-titolo-4.jpg

SWISSMEDIC

Освен от Швейцарското здравно министерство (FOPH), SSCB е оторизирана от Швейцарската агенция за контрол на лекарствените продукти Swissmedic (аналог на ИАЛ в България или на FDA в САЩ).

ПАРТНЬОРСТВА С ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ И УЧАСТИЕ В КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ

ПОЛЗОТВОРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ШВЕЙЦАРСКАТА ФОНДАЦИЯ ЗА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

SSCB си сътрудничи с Швейцарската фондация за стволови клетки от много години и участва в редица клинични проучвания в областта на т.нар. "клетъчни терапии". В много случаи, това позволява да включим наши клиенти в подходящото за случая проучване.

ПАРТНЬОРСТВА С ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ

SSCB е изключителен партньор на Университетската болница в Берн, по проекта за т.нар. "хибридно" (публично-частно) банкиране. В този контекст, част от обработените от SSCB проби са единствените "частни" проби, които са публично достъпни чрез международния донорски регистър WMDA.

SSCB - SWISS STEM CELLS BIOTECH SA: СОЛИДна и ПРОЗРАЧна компания

SSCB НИКОГА НЕ Е УЧАСТВАЛА В СЪДЕБНИ ПРОИЗВОДСТВА

SSCB никога не е участвала в съдебни спорове и към нея не са отправяни претенции по съдебен ред.

SSCB Е ПРОЗРАЧНА КОМПАНИЯ

SSCB е част от Групата Swiss Stem Cells Solutions и има напълно прозрачна собственост и история.

Можете да разчитате на качеството и прозрачността в SSCB. Свържете се с наш офис и проверете актуалните ни акредитации.
Изберете банката, на която можете да се доверите!

SSCB предоставя сертификати за своите акредитации на всички семейства. Кликнете тук, за да изтеглите сертификатите.

Compila il form per richiedere informazioni e scaricare la guida gratuita

[hubspot type=form portal=20262290 id=23265a3d-1b06-43c1-a26d-bbca023e05c9]

Contattaci telefonicamente per una consulenza gratuita

Lun – Ven 8:00 – 18:30